SIKÇA SORULAN SORULAR

31-10-2017 16:40
İNTERNET MAĞAZANIZ'DAN BAŞKA SATIŞ YAPTIĞINIZ ŞUBENİZ VEYA MAĞAZANIZ VAR MI?
Evet, Markadedektor.com internet mağazamızın yanı sıra Manisa Merkez Şehzadeler İlçesinde bulunan Marka Dedektör Mağazamız haftanın 6 günü sizlere hizmet sunmaktadır. Telefonda verdiğimiz ürünler hakkındaki danışmanlık hizmetini, mağazamızda konusunda bilgili satış temsilcilerimizle yüz yüze görüşerek çay ikramımız ile birlikte de alabilirsiniz.
 
SİTENİZDE KREDİ KARTI BİLGİLERİMİ VERMEM GÜVENLİ Mİ?
Markadedektor.com olarak internetten alışverişin en önemli kriterlerinden birinin güvenlik olduğunun bilincindeyiz. Sitemizde Rapid® SSL sertifika merkezinden alınmış bankaların internet sitelerinde de kullanılmakta olan 128 Bit şifreleme kullanılmaktadır. Rapid® SSL sertifikalı Markadedektor.com, online ödeme için Garanti Bankası, İş Bankası, YapıKredi, Akbank, Finansbank ve Asya Katılım’ın e-ticaret Sanal POS sistemlerini kullanmaktadır. Kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz sayfada tarayıcınızın (browser) alt kısmında bir anahtar göreceksiniz. Bu anahtar sayesinde tarayıcınız vasıtası ile gönderdiğiniz hiçbir bilgi üçüncü şahıslar tarafından görüntülenemez. Ayrıca kredi kartı bilgileriniz gibi Markadedektor.com sitesi ile paylaştığınız diğer kişisel bilgilerinizde (adres, telefon gibi) hiçbir şekilde başka kuruluşlarla paylaşılmayacaktır, üçüncü kişilere satılmayacaktır ve gizli tutulacaktır.
 
SİTENİZDEN NASIL ALIŞVERİŞ YAPABİLİRİM?                         
Satın almaya karar verdiğiniz ürünleri sepetinize atın. Bu işlem için ilgili ürünün detay sayfasında "SEPETE AT” butonuna tıklamanız yeterlidir. Sepetinizde bulunan ürünlerle ilgili sayfa açıldığında sipariş ettiğiniz ürün adedi ile ilgili değişiklik yapabilirsiniz. Adedi artırmanız halinde toplam borcunuzu görüntülemek için "yeniden hesapla” butonuna tıklayabilirsiniz. Sepetinizdeki ürünlerden birini almaktan vazgeçmeniz halinde sepetinizde yer alan ürünün yanında yer alan "sil” butonuna tıklayarak ürünü sepetinizden çıkarabilirsiniz. Alışverişe devam etmek istiyorsanız "alışverişe devam” butonuna, sepetinizdekileri satın almak istiyorsanız "SATIN AL” butonuna basabilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra sipariş sayfamıza yönleneceksiniz. Sitemize daha önce üye olmuş iseniz, "Daha önceden üye olmuştum” seçeneğini işaretleyip şifrenizi giriniz. Sitemize üye değilseniz, "Yeni üyeyim” seçeneğini işaretleyerek e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir. Ayrıca Üyeliksiz Alışveriş Seçeneği ile de alışveriş ekranına geçebilirsiniz .Alışverişi bitirmeniz halinde karşınıza çıkan sayfada fatura adresi, gönderim adresi ve ödeme şekli ile ilgili bilgileri doldurun. Fatura adresi ve gönderim adresi aynı adres ise, "fatura adresim, teslimat adresim ile aynı” kutusunu seçin. Kredi kartı bilgilerinizi de girdikten sonra "onayla” butonuna basarak siparişinizi tamamlayabilir veya herhangi bir nedenden dolaya vazgeçtiyseniz iptal butonuna basarak siparişinizi iptal edebilirsiniz. Onay butonuna tıklamanızla siparişinizin onaylandığına dair bir sayfa açılacak ve sipariş numaranız verilecektir. Daha sonra siparişinizle ve sipariş numaranızla ilgili bir e-posta adresinize gönderilecektir.
 
KREDİ KARTI İLE BÖLÜMÜNDEKİ CVV NEDİR?                          
CVV kredi kartınızın arka yüzünde ve beyaz bant üzerinde bulunan 3 haneli güvenlik numarasıdır. Beyaz bant üzerinde kredi kart numaranızın sonunda ayrı olarak yazılmış göreceksiniz.
 
HAVALE & EFT İÇİN HESAP NUMARALARIMIZ :                         
HESAP SAHİBİ : Edip Tümerkan YARDIM
GARANTİ BANKASI 
IBAN NO : TR08 0006 2000 1170 0006 8574 07
ŞUBE KODU : 117
HESAP NO : 6857407
ŞUBE ADI :MANİSA ŞUBESİ 
 --------------- / ---------------
PTT HESAP NO :11058176
HESAP SAHİBİ : EDİP TÜMERKAN YARDIM 
ŞUBE ADI :BASMANE 
 
FİYATLARA KDV DAHİL Mİ?                                                        
Ürünlerimize KDV Dahildir..
 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.